Menü

ROSA EV elektromos autó töltő állomások

2023. május 26., péntek 09:16

Már elérhető a ROSA cég innovációja, az elektromos autó töltővel egybe épített parkvilágítási lámpatest család,

a KARIN LED EV, illetve alumínium oszlopok különböző magasságokban.    

Megvilágítják az utcákat és töltik az elektromos járműveket.

Több éve folynak a közvilágítások korszerűsítései, ahol a világítótesteket LED-es lámpatestekre cserélték. Köszönhetően annak, hogy a hagyományos hálózatról származó áramot fel lehet használni más eszközök áramellátására is, a Rosa tervezői kihasználták ezt lehetőséget, és innovatív töltőállomást helyeztek el elektromos autók számára, 7-22 kW-os változatokban az alumínium világítóoszlopban. A töltők között ez a teljesítmény a legnépszerűbb a piacon, és ezt ajánlotta elektromos autók gyártóinak többsége, mivel meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát.

A töltők 6-10 m magas SAL-EV világítóoszlopokban elérhetők és 1,3 m magas KARIN LED EV parkvilágítók formájában kaphatók.

A SAL EV egy világítóoszlop, amely kívülről nem különbözik a hagyományos oszlopoktól - ez egy alumínium oszlop, eloxálva van , aminek köszönhetően felülete korrózióálló, 10 színben kapható. LED-es kivitelben adott projektnek megfelelő lámpatest szerelhető rá. A belsejében azonban rejtőzik számos modern funkció. A vékony SAL EV-házba a cég beépítette a nyilvános töltőállomásokhoz szükséges összes alkatrészt, beleértve a a MID irányelvnek megfelelő fogyasztásmérő, elektromos biztosító berendezések, RFID-olvasó, amely megkönnyíti a használat folyamatát, és a többszínű a töltő állapot jelző LED karika. Az állomás támogatja az OCPP-t protokollt, ezáltal lehetővé téve az integrációt a kezeléssel és a számlázási rendszer. Az alkalmazott megoldások biztonságosan és intuitív módon teszik lehetővé a felhasználók számára a járművek töltési folyamatát,  akár okostelefonok használatával is.

Világítási oszlop a ROSA cég által gyártott töltővel kiegészítve egy olcsóbb és gyorsabb befektetés, mint a hagyományos elektromos járművek töltőállomásai.

Nincsenek további költségek a töltőállomás üzembe helyezésével, például egy új elektromos csatlakozás kiépítése, mert a töltőállomás a világítóoszlopba van szerelve a meglévő hálózatot használja. A ROSA tervezői megoldásokat javasolnak a meglévő világítási hálózathoz igazítva, a legelőnyösebb módon elhelyezve a termékeket. Nem is szükséges építési munkák bejelentése vagy épíkezés geodéziai felmérése, mert a töltő összeszerelése magában foglalja a régi világítás cseréjét. Lényegében egy oszlop, egy új, kiterjesztett funkcióval. Az is fontos, hogy a városi térben nem jelenik meg új, hátrányosan befolyásoló elem a környezet esztétikája, ezt sem kell külön engedélyeztetni.

A magas világítóoszlopok alternatívája a KARIN LED EV oszlop, amelyet szívesen használnak családi házakban, szállodákban és éttermekben vagy városi parkolókban. Az 1,3 m magas megvilágítású oszlop tartalmazhat egy töltőt 3,7 kW-tól 22 kW-ig, és funkciói intuitív folyamatot garantálnak a felhasználóknak járművek töltéséhez, az okostelefonos alkalmazás használatával is.

Tökéletes megoldás városok, önkormányzatok, befektetők és ingatlantulajdonosok számára.

Elektromos járművek töltőállomásai közvilágítási oszlopokba szerelt tökéletes megoldás a városok és a kültéri világítást korszerűsítő önkormányzatok számára is. A világítás energiatakarékosra cseréjét tudják biztosítani együtt a lakosok elektromos járművek töltőpontjaival, amelyek megegyeznek  az Európai Unió politikájával, hamarosan ennek alapvető eszközévé vállhatnak.

Idén márciusban egy irányelv hatályba lépett, amely előírja a fejlesztőknek és a tulajdonosokat lakó- és nem lakóépületeknek az infrastruktúra biztosítását az elektromos járművek töltésére az új építésű és korszerűsített épületekben. Lakóépületek esetén a követelmény vonatkozik az infrastruktúra minden parkolóhelyére, és nyilvános parkolóhelyek esetében épületek és irodák esetében a parkolók 20%-ának felszerelése. A töltők világítóoszlopokba szerelése mind költséghatékony beruházás és megtakarítás, továbbá a parkolóhelyek optimális kihasználása.

Töltők elektromos járművekhez ROSA világítóoszlopokban:

  1. 6-10 m magas SAL-EV világítóoszlopok és 1,3 m magas KARIN LED EV világítóoszlopok formájában kapható.
  2. rendelkezésre álló változatok: 7-22 kW-os töltők
  3. nyilvános és magánterületre alkalmas töltők
  4. intuitív töltési folyamat; mobilalkalmazás
  5. RFID-olvasó, amely megkönnyíti az engedélyezési folyamatot
  6. többszínű jelzés a töltő állapotáról

ROSA KARIN LED EV

 

 

Rólunk

A cégünk által forgalmazott termékek választékát folyamatosan bővítjük beszállítóink új lámpatesteivel és világítási rendszereivel. A gyártók a termékek előállításához elsősorban európai országokból származó, kiváló minőségű alapanyagokat és alkatrészeket használnak fel.              Reméljük, hogy Önöket is elégedett vevőink között tudhatjuk.

Cookie beállítások

Cím
H-1142 Budapest Tahi u. 95

Telefon
+36 (1) 349 8764

E-mail
lunar@lunar.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 5 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz