Menü

Speciális extra erős védelem az oszloptalpnak

2023. október 11., szerda 12:13

Poliuretán elasztomer talpvédelem.

Nagyon kedvezőtlen környezeti körülmények között,  az oszlop talpa és a csőcsonkos oszlop részei ki vannak téve a sóvegyületek, ammónia és egyéb agresszív kémiai anyagok, vagy a szokásosnál nagyobb fokú mechanikai károsodások hatásainak.

Ezek a területek lehetnek azok a közforgalmú terek, ahol nagyszámú látogató fordul meg, kutya vagy egyéb élő állat sétáltatásra van lehetőség, továbbá az oszlopok telepítési területét télen só alapú hintőanyagokkal csúszás mentesítik.

Rétegek

 

 

Az oszlop alsó részének további korrózióvédelme érdekében az oszlop talpát (beleértve a rögzítőcsavarok furatait is) és az oszlop egy részét (350 mm-ig) lehetőség van bevonni poliuretán elasztomerrel.

 

 

 

Különböző vízpartokra telepített termékek esetén is fontos lehet ez az extra védelmi lehetőség. Javasoljuk olyan helyekre is, ahol az oszlopok közvetlen közelében munkavégzés folyik, vagy egyéb olyan tevékenység, aminek kapcsán mechanikai sérülés veszélyének van kitéve az oszlop talpa.

 

 

A védőbevonat vastagsága 0,7 mm és 1 mm között van, keménysége körülbelül 90°sh. Az elasztomer felülete UV-álló festékkel van festve, hasonlóan az oszlop eloxált bevonatának színéhez. Az elasztomer védelem megfelel az EN-40 szabványoknak, azaz az alumínium világítási oszlopokra vonatkozó európai követelményeknek.

Minden SAL DZ típusú csőcsonkos oszlop esetében ez az eljárás az alapkivitelben alkalmazva van.

Mind az anyag, mind a gyártási technológia minősítetten környezetbarát.

Az technológia használata az alap oszlop árához képest nem jelent számottevő többlet költséget.

Rólunk

A cégünk által forgalmazott termékek választékát folyamatosan bővítjük beszállítóink új lámpatesteivel és világítási rendszereivel. A gyártók a termékek előállításához elsősorban európai országokból származó, kiváló minőségű alapanyagokat és alkatrészeket használnak fel.              Reméljük, hogy Önöket is elégedett vevőink között tudhatjuk.

Cookie beállítások

Cím
H-1142 Budapest Tahi u. 95

Telefon
+36 (1) 349 8764

E-mail
lunar@lunar.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 5 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz